středa 1. února 2012

Hlasujte pro nejlepší blog ze zahraniční stáže

Update: děkuji moc všem za hlasy.
Blog skončil 67., což je slušné umístění v druhé části startovního pole ;)

Můj blog se dostal do finále soutěže o nejlepší blog ze zahraniční stáže - Top 100 International eXchange and eXperience (also known as IX) Blogs’ competition. Je pořádána stránkami bab.la a lexiophiles.com.
Jedná se o 4. ročník ankety, kde soutěží blogy ze stáží z celého světa, psané různými jazyky. Vítězí ten blog, který dostane do 12. února 2012 nejvíce hlasů.

Pokud se vám můj blog "Tak trochu o Brazílii" líbí, budu rád, když mu dáte svůj hlas.
 Vote the best IX12 blog

2 komentáře:

  1. IX12 - Voting ends February 12

    Hello Ondra!

    This is just a quick reminder that voting for IX12 (International Exchange & Experience Blog Competition) ends on February 12, 11:59 PM German time.

    We have received over 7,000 votes so far! There is still time to get your blog on top of the list - just keep promoting it amongst your readers.

    The top 100 blogs will be announced on February 14th.

    Wishing you good luck,

    Virgínia
    on behalf of bab.la and the Lexiophiles language blog

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Ondro,

    děkujeme za účast v blogerské soutěži IX12 na portálu bab.la. Ráda bychom tě informovala o tom, že od 1. března je tento jazykový portál i v češtině a zároveň spouští velký anglicko-český slovník.

    Těším se na jakoukoli zpětnou vazbu! Pokud se ti portál bab.la líbí, budu ráda, když se o něm zmíníš na svém blogu nebo mezi svými přáteli. Tisková zpráva je tu: http://cs.bab.la/doc/cizi-jazyky-zabavne-babla.pdf

    S pozdravem

    Kateřina Šedo z týmu bab.la

    OdpovědětVymazat